Dvoriščne ograje

Izberite svoj stil, trajne in estetsko dovršene ograje za vsak okus. Guardi, ograja, ki poglede osvaja.

Izberite stil

Linea

Nouveau

Triest

Trento

Plissee

Loos

Loskana

Vista

Epos

Venezia

Palermo

Modena

Siena

Toskana

Roma

Milano

Gloriette

Parma

Treviso

Umbria

Merlin

Linea

Epos

Nouveau

Triest

Vista

Venezia

Trento

Plissee

Palermo

Loskana

Siena

Toskana

Roma

Milano

Gloriette

Modena

Parma

Merlin

Treviso

Umbria

Loos

Dvoriščna ograja znamke Guardi

Pravilna izbira lepe in usklajene ograje pozitivno spremeni videz hiše in celotne okolice. Dvoriščna ograja je pravzaprav vizitka vsake hiše. Ograja je tista ki vas prva pozdravi vsakič ko se vrnete domov oz. je prva ki pozdravi vaše obiskovalce. Ograja poudari estetiko in dovršenost celotne okolice in vašega doma. Vsakdo ki išče najprimernejšo ograjo za svoj dom, je pri GUARDI-ju prišel na pravo mesto.

Aluminijaste ograje GUARDI so nepogrešljive pri ureditvi vaše okolice, dvorišča oz posesti. Nudijo trajno rešitev, izjemno dolgo življenjsko dobo, brez nekega posebnega vzdrževanja. Vašemu domu nudijo ograje Guardi zasebnost in varnost, hkrati pa so okras hiše in celotne okolice ter se lahko popolnoma uskladijo z stilom in arhitekturo vaše hiše. Guardi vam ponuja najširši izbor različnih stilov ograj, kjer lahko najdete svoj stil ki ga iščete: 

  • Moderne ograje,
  • Tradicionalne ograje,
  • Ekskluzivni stil ograj, 
  • Podeželski stil ograje

Prednosti

Glavna prednost ograj GUARDI pa je trajnost in vzdržljivost ograje. Guardi kot vodilni ponudnik aluminijastih ograjnih sistemov, izdelanih po meri v evropi nudi 15 letno garancijo na svoje izdelke, da jih ne bo potrebno ponovno barvati. Aluminijaste ograje GUARDI ne rjavijo, ne trohnijo in garancija zajema barvo, da ne bo odstopala, ali se luščila. 

Da ohrani ograja Guardi enak videz kot ga je imela prvi dan, je priporočljivo le, da jo vsako sezono pred in po zimi operete z vodo ali blagim čistilnim sredstvom, enako kot npr. avtomobil. Neomejen izbor barv (več kot 250 barv po RAL lestvici) ter širok spekter posebnih ekskluzivnih GUARDI barv med katerimi najdete tudi barve v pristnem izgledu lesa vam daje možnost da vašo novo GUARDI ograjo do popolnosti uskladite z arhitekturo vaše hiše in vašo okolico. 

Iščete popolno zasebnost pred radovednimi pogledi ali želite svoj dom le ograditi in zavarovati pred nepooblaščenim dostopom na vašo posest. Za vse lahko najdete v ponudbi alu ograj GUARDI primeren stil ograje ter estetsko in dovršeno rešitev. 

Izberite svojo sanjsko alu ograjo

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino