Dvoriščna vrata

Krilna vrata ali drsna vrata GUARDI. Udobje, varnost in estetika. To so dvoriščna vrata GUARDI.

Izberite svoj model dvoriščnih vrat,  ki najbolje ustreza vašemu stilu oz. arhitekturi hiše.   Vsi modeli se izdelujejo kot enokrilna,  dvokrilna, drsna ali samonosna vrata. Želite varnost in udobje avtomatiziranih vrat?  Guardi dvoriščna vrata opremljamo s sodobnimi pogoni za dvoriščna vrata, znamk  KingGates,  Sommer  ter  Belfox.

Izberite stil

Linea

Plissee

Nouveau

Triest

Trento

Loos

Loskana

Vista

Epos

Venezia

Palermo

Modena

Siena

Toskana

Roma

Milano

Gloriette

Parma

Treviso

Umbria

Merlin

Linea

Epos

Nouveau

Triest

Vista

Venezia

Trento

Plissee

Palermo

Loskana

Siena

Toskana

Roma

Milano

Gloriette

Modena

Parma

Merlin

Treviso

Umbria

Loos

Dvoriščna vrata vrhunske kvalitete

Dvoriščna vrata so eden najpomembnejših elementov vsake hiše ali poslovnega objekta. So prva, ki pozdravijo vas ko se pripeljete domov in prva ki pozdravijo vaše obiskovalce. So tudi objekt ki najpogosteje privlačijo poglede ostalih mimoidoči. Zato je za dvoriščna vrata izjemnega pomena, da so privlačna, estetsko dovršena, usklajena z okolico in hkrati varna ter tehnično brezhibna. Ne glede na to kakšne so vaše potrebe ali omejitve dvorišča, v ponudbi Guardi najdete dvoriščna vrata izvedena v vseh možnih izvedbah: kot enokrilna vrata, dvokrilna vrata, kot tudi drsna vrata, samonosna vrata itd…

Za vrata pa ni pomembno samo, da so lepa in privlačna na pogled, temveč je izrednega pomena, da delujejo brezhibno in so skozi leta uporabe tudi primerno vzdrževana in servisirana. Če iščete varna in udobna vrata je GUARDI zagotovo prava izbira saj jih opremljamo z najsodobnejšimi pogoni za dvoriščna vrata. Guardi dvoriščna vrata opremljamo s pogoni vrhunskih evropskih proizvajalcev, kot so KingGates, SOMMER Torantriebe, BELFOX Torautomatik.

Naši izkušeni tehniki vam bodo ob ogledu terena in razgovora z vami ter upoštevanju vaših želja svetovali in ponudili najprimernejši pogon za vaša vrata. Za vse pogone smo tudi pooblaščeni serviser na področju celotne Slovenije. Z izbiro dvoriščnih vrat ste tako na sigurni in varni strani, da bodo vaša dvoriščna vrata ter avtomatika strokovno vgrajeni, da bodo vrata brezhibno delovala in primerno servisirana.

Krilna ali drsna dvoriščna vrata – katera izbrati?

Velikokrat pride do dileme kakšna vrata izbrati? Krilna vrata ali drsna vrata? Katera so primernejša? Naši strokovni sodelavci vam bodo pri tej izbiri v veliko pomoč, saj je izbira primernih dvoriščnih vrat odvisna veliko faktorjev, kot so, velikost dvorišča, pozicija uvoza na vaše dvorišče, naklon terena itd.

Splošno velja, da če potrebujete čim večja vrata je bolje izbrati drsna samonosna vrata saj ob močnejših vetrovih bolje prenašajo silo vetra in pri drsnih vratih ima veter manjši vpliv na delovanje avtomatizacije. Potrebujejo pa drsna vrata dovolj široko parcelo saj potrebujejo prostor za odpiranje.

V kolikor so parcele ozke ali v sami smeri odpiranja ni dovolj prostora, so krilna vrata primernejša izbira. Potrebujejo pa krilna vrata prostor v dvorišče, da se lahko avtomobil zapelje mimo vrat in da ostane za avtomobilom še dovolj prostora za zapiranje vrat. Skratka prava izbira ni ravno najenostavnejša in naši strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pravilno svetovali.

Možnost nadgradnje sistema upravljanja dvoriščnih vrat

Avtomatizirana dvoriščna vrata GUARDI vam lahko tudi nadgradimo z naprednim sistemom KingGates – CLAVIS, ki omogoča upravljanje vrat s pametnim telefonom v vsakem trenutko praktično od koder koli na svetu, kjer ima vaš telefon mobilno internetno povezavo. Napreden sistem vam na vašo željo lahko omogoča celo, da se vam vrata samodejno odprejo ko se približujete z vozilom svojemu domu. Izbira dvoriščnih vrat GUARDI bo zagotovo najboljša odločitev. 

 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izberem pravo velikost dvoriščnih vrat za svoj dom?

Prava izbira dvoriščnih vrat je odvisna od večih faktorjev. Prvi in najpomembnejši so seveda naše potrebe, in sicer, potrebno je vedeti, čemu vse bo namenjen dovoz, kakšna vozila bodo uporabljala vaš dovoz, ali le osebna vozila, ali morda tudi tovorna vozila, morda kakšni drugi delovni stroji itd. Potem so pa tukaj še drugi faktorji, ki vplivajo na možnost izbire primerne velikosti dvoriščnih vrat in sicer velikost parcele, pozicija dvoriščnih vrat, parkirišče, kot tudi širina dovozne ceste.

Kako vremenski pogoji vplivajo na material in trajnost dvoriščnih vrat?

Pravilna izbira materiala za izdelavo dvoriščnih vrat je zelo pomembna, saj vpliva na življensko dobo kot tudi na stroške vzdrževanja. Dvoriščna vrata izdelana iz aluminija imajo izredno dolgo življensko dobo, sodobna tehnologija prašnega barvanja pa zagotavlja več desetletij trajno barvno zaščito, ki ne potrebuje obnove oz. ponovnega barvanja.

Kakšne so možnosti za avtomatizacijo dvoriščnih vrat?

Dandanes je možno praktično vsaka dvoriščna vrata, tako drsna vrata kot tudi krilna vrata opremiti s sodobnimi motornimi pogoni, ki zagotavljajo udobje in varnost uporabnikov. Je pa pomembno da se za avtomatizacijo dvoriščnih vrat izbere strokoven partner, ki zna poskrbeti za vse funkcionalne in varnostne vidike, za varno ter dolgotrajno brezhibno delovanje avtomatiziranih dvoriščnih vrat.

Kakšni so dolgoročni stroški vzdrževanja alu dvoriščnih vrat?

Z izbiro dvoriščnih vrat izdelanih iz aluminija, bodo stroški vzdrževanja vrat minimalni, saj vse kar takšna vrata potrebujejo je redno čiščenje z vodo (2-3x letno).

Ali so vrata združljiva z obstoječo ograjo ali bodo potrebne prilagoditve?

Danes je možno izdelati iz aluminija vrata v najrazličnejših izvedbah in stilih, teri jih barvno uskladiti z obstoječo ograjo in/ali izgledom hiše, dvorišča, itd…

Kako je z garancijo in servisom v primeru težav?

Ograje Guardi se ponašajo s kar 20 letno garancijo na barvo, ki seveda velja tudi za vsaka GUARDI dvoriščna vrata, hkrati pa Guardi Slovenija nudi svojim strankam redne letne preglede in servise vrat.

Zakaj izbrati dvoriščna vrata GUARDI? Kaj je njihova glavna prednost?

Z izbiro dvoriščnih vrat GUARDI, boste izbrali zanesljivega partnerja, za varna in zanesljiva dvoriščna vrata. Izbrali boste partnerja, ki daje na svoje izdelke kar 20 letno garancijo na barvo in ki ima več kot 25 letne izkušnje izdelave varnih in trajnih dvoriščnih vrat, katere danes po celi evropi uporablja že več kot 100.000 uporabnikov.

Izberite svojo sanjsko alu ograjo

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino