fbpx

  • 040 502 999

    info@alu-ograje.com

  • Starše 89 L

    2205 Starše

  • Pon - Pet 8:00 - 16:00

    Sobota po dogovoru.

Venezia

GUARDIVenezia

DVORIŠČNA OGRAJA VENEZIA

Eleganca, tradicija, kovani izgled

 

Aluminijaste ograje Venezia združujejo tradicijo in moderen dizajn. So trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj je kvaliteta in dolga življenjska doba ograj pri GUARDI-ju vedno na prvem mestu.

Dvoriščne ograje Venezia so klasične ograje, katerih posebnost je, da je k standardni izvedbi (palice 15 mm x 15 mm in razmakom cca. 80 mm) možen razmak do minimalno 30 mm.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

DVORIŠČNA VRATA VENEZIA

Aluminijasta kovana dvoriščna vrata

 

Vrata Venezia so model vrat za vrt oz. dvorišče, kjer se prelivata tradicija in moderen dizajn. Narejena so iz zelo vzdržljivega materiala, aluminija, in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše.

Lahko izbirate med drsnimi, enokrilnimi ali dvokrilnimi zunanjimi vrati Venezia.

Model vrat Venezia predstavlja ekskluziven izgled tradicionalnih dvoriščnih vrat, katerega posebnost je, da k standardni izvedbi, palice 15 mm x 15 mm in razmakom cca. 80 mm, možen razmak do minimalno 30 mm.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

BALKONI VENEZIA

Kovana klasična balkonska ograja

 

Ograja za balkon Venezia je model aluminijaste balkonske ograje, kjer se prelivata tradicija in moderen dizajn. Narejena je iz aluminija in je trajna rešitev za vaše balkone, terase in stopnišča.

Model balkona in stopnišča Venezia predstavlja ekskluziven izgled klasične ograje, katerega posebnost je, da k standardni izvedbi, palice 15 mm x 15 mm in razmakom cca. 80 mm, možen razmak do minimalno 30 mm.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

ŽELITE BREZPLAČNO PONUDBO?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content