fbpx

  • 040 502 999

    info@alu-ograje.com

  • Starše 89 L

    2205 Starše

  • Pon - Pet 8:00 - 16:00

    Sobota po dogovoru.

Umbria

GUARDIUmbria

DVORIŠČNA OGRAJA UMBRIA

Ograje iz aluminija

 

Dvoriščne ograje Umbrie spadajo med novejše modele klasičnih ograj v naši ponudbi. Narejene so iz aluminija in so zato trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo. 

Aluminijasti ograjni sistem Umbria v bogati paleti izvedb ponuja izjemno izbiro ograj v tradicionalnem stilu.

Vam je ljubša preprosta ali bogata izvedba? Želite unikatno dvoriščno ograjo? Ograjo Umbria lahko poljubno popestrite z različnimi vzorci, oblikami in dodatki! Ograjni model Umbria ponuja širok spekter izvedb. Sestavljena je tako, da zelo spominja na pristno leseno ograjo.

Nikoli več vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje vaše dvoriščne ograje. Bogata paleta RAL odtenkov omogoča, da lahko ograjo obarvate v katerikoli barvni kombinaciji. In najpomembnejše, barva bo po več letih ostalanespremenjena.

Brez obnavljanja, brez barvanja!

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

DVORIŠČNA VRATA UMBRIA

Dvoriščna vrata iz aluminija

 

Vrata Umbria sodijo med novejše modele tradicionalnih dvoriščnih vrat  v naši ponudbi. Narejena so iz aluminija, so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo. 

Aluminijasti vratni sistem Umbria v bogati paleti izvedb ponuja izjemno izbiro ograjnih vrat v klasičnem stilu. Izbirate lahko med drsnim ali krilnim sistemom izvedbe dvoriščnih vrat.

Želite preprosto ali bogato izvedbo? Želite unikatna dvoriščna vrata? Vrata lahko poljubno popestrite z različnimi vzorci, oblikami in dodatki! Vratni model Umbria ponuja širok spekter izvedb, sestavljena pa so tako, da zelo spominja na pristno leseno ograjo.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

BALKONI UMBRIA

Alu balkonske ograje

 

Balkonska oz. stopniščna graja Umbria je novejši model klasične ograje v naši ponudbi. Narejena je iz aluminija, je trajna rešitev za vašo hišo, saj ima 15-letno garancijo. Aluminijasti ograjni sistem Umbria v bogati paleti izvedb ponuja izjemno izbiro ograj v tradicionalnem stilu.

Želite preprosto ali bogato izvedbo? Želite unikatno balkonsko ograjo? Ograjo lahko poljubno popestrite z različnimi vzorci, oblikami in dodatki! Ograjni model Umbria ponuja širok spekter izvedb, sestavljena pa je tako da zelo spominja na pristno leseno ograjo!

Bogata paleta RAL odtenkov omogoča, da lahko balkonsko oz. stopniščno ograjo obarvate v katerikoli barvni kombinaciji.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

ŽELITE BREZPLAČNO PONUDBO?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content