fbpx

  • 040 502 999

    info@alu-ograje.com

  • Starše 89 L

    2205 Starše

  • Pon - Pet 8:00 - 16:00

    Sobota po dogovoru.

Triest

GUARDITriest

DVORIŠČNA OGRAJA TRIEST

Sodoben videz, posebnost, unikatnost

 

Dvoriščne ograje Triest imajo jasno ravno linijo. Z odebeljenimi lamelami predstavljajo nadgradnjo modela Nouveau. Narejene so iz aluminija in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo.

Lamelne ograje Triest uvrščamo med moderne ograje. Lamele so široke 150 mm x 19 mm s standardnim razmakom 4 cm in možnostjo zmanjšanega razmakamed lamelami. Vaše dvorišče bo imelo zelo eleganten in sodoben videz.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

DVORIŠČNA VRATA TRIEST

Drugačnost, sodoben videz, posebnost, unikatnost

 

Dvoriščna vrata Triest imajo jasno ravno linijo, ki je nadgradnja modela Nouveau. Narejena so iz aluminija in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo. Izbirate lahko med drsnim ali krilnim sistemom dvoriščnih vrat.

Lamelna vrata Triest predstavljajo klasičen model vrat z modernim videzom. Lamele so širine 150 mm x 19 mm s standardnim razmakom 4 cm in možnostjo zmanjšanega razmaka med lamelami. Vaše dvorišče bo imelo zelo eleganten in sodoben videz.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

BALKONI TRIEST

Moderne balkonske ograje

 

Balkonska oz. stopniščna ograja Triest ima jasno ravno linijo, ki je poudarjena z odebeljenimi lamelami. Gre za nadgradnjo modela ograje Nouveau.

Lamelna balkonska ograja Triest predstavlja klasičen model ograje z modernim videzom. Lamele so širine 150 mm x 19 mm s standardnim razmakom 4 cm in možnostjo zmanjšanega razmaka med lamelami. Vaša stopnišča in balkoni bodo imeli zelo eleganten in sodoben videz.

Ograja za balkone in stopnišča Triest je narejena iz aluminija in je trajna rešitev za vašo hišo, saj ima 15-letno garancijo.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

ŽELITE BREZPLAČNO PONUDBO?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content