Prednosti aluminijastih ograj

Les je bil dolga leta osrednji material za gradnjo dvoriščnih in balkonskih ograj. Je lahko dostopen in enostaven za obdelavo, vendar ima svoje slabosti. Zato se danes za ograje pogosteje uporabljajo drugi materiali, na primer aluminij.

Aluminijaste ograje

Aluminij je izredno lahka a vseeno močna kovina. Odporen je na ekstremne temperature (od -80°C do +150°C) in je, za razliko od lesa, odporen na UV žarke. Uporaba aluminija za dvoriščna vrata in dvoriščne ter balkonske ograje je zato zelo ekonomična, zanesljiva in trajna rešitev. Vse GUARDI ograje so narejene pretežno iz tega materiala in vam zagotavljajo kar 15-letno garancijo.

Vzdrževanje aluminijastih ograj

Slabost lesa je, da je zelo občutljiv na vremenske vplive in potrebuje redno vzdrževanje. Vlaga in sonce krajšajo njegovo življenjsko dobo in uničujejo izgled, zato je treba lesene ograje redno brusiti in barvati. Kljub vzdrževanju se lahko zgodi, da je treba določene dele ali kar celo ograjo sčasoma zamenjati.

Na drugi strani aluminijaste ograje praktično ne potrebujejo vzdrževanja in so odporne na vse vremenske razmere. Dodatna prednost GUARDI aluminijastih ograj je nano površinska zaščita. Površina ograj je prevlečena s posebnim slojem, ki odbija vodo in umazanijo, zaradi česar so ograje dlje časa čiste.

Dizajn aluminijastih ograj

Pri lesenih ograjah sta oblika in dizajn ograje omejena z vrsto lesa, medtem ko pri oblikovanju aluminijastih ograj praktično ni omejitev. Aluminijasti elementi so dobavljivi v vseh oblikah, barvah in vzorcih. Vaše dvorišče lahko krasi aluminijasta ograja z izgledom lesa ali kovanega železa. Izberete si lahko sanjsko ograjo popolnoma po vaših željah.

Kontaktiraje nas in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri ograje, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in željam.

Pošlji povpraševanje

Želim izmero
ograje
Guardi Slovenija
PE Maribor-Starše
Starše 89 L
2205 Starše


tel: 02 688 19 21
gsm: 040 502 999
mail: info@alu-ograje.com
Kako do nas?
Guardi Slovenija, hiter kontakt Prodaja Maribor: 040 199 052
Prodaja Ljubljana: 040 502 999


Delovni čas
Pon - Čet: 8.00 - 17.00
Pet: 8.00 - 15.00
Sobota: po predhodnem dogovoru

Družabna omrežja