Pametna dvoriščna vrata

Za vsako GUARDI ograjo boste v naši ponudbi našli ujemajoča krilna ali drsna dvoriščna vrata z elektroniko najvišje kakovosti po vaših željah.


Učinkovita elektronika za dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata GUARDI niso samo stabilna in trajna, temveč so poleg tega zelo funkcionalna. Z različnimi možnostmi dodatne elektronike bo uporaba vaših dvoriščnih vrat izredno enostavna. Funkcije kot so avtomatsko odpiranje vrat, domofon s kamero, odklepanje vrat s prstnim odtisom, ipd. so dandanes s pomočjo učinkovite elektronike izredno zanesljive in varne. Lastnosti, ki so zagotovo zelo zaželene, ko govorimo o varnosti vašega doma.

Avtomatska krilna ali drsna vrata

Avtomatska dvoriščna vrata lahko enostavno odpirate in zapirate na daljavo kar iz vašega avtomobila s pomočjo priročnega daljinskega upravljalnika. Konstrukcijske lastnosti avtomatskih drsnih dvoriščnih vrat GUARDI zagotavljajo gladko drsenje vrat, patentni profil tirnice pa preprečuje zaledenitev v zimskih dneh. Pogon dvoriščnih vrat je sodobnega videza ter v enaki barvi kot so vaša dvoriščna vrata. Poleg tega je primerno zaščiten, kar preprečuje nastajanje poškodb. Ob izpadu elektrike lahko dvoriščna vrata enostavno in brez napora upravljate ročno.

Video domofon za dvoriščna vrata

Zahvaljujoč učinkoviti elektroniki boste zdaj takoj vedeli, kdo stoji pred vašimi vrati. Namestitev naprednega video domofona je možna na vsak steber GUARDI dvoriščnih vrat ali ograje. Njegova prednost je kakovostna širokokotna kamera s 135 ° vodoravnim in 100 ° navpičnim kotom ter z infrardečo funkcijo nočnega preklopa. Tako boste točno vedeli, kdo je pred vrati podnevi in ponoči. Poleg tega je zvonec domofona opremljen z izjemno praktičnim senzorjem za samodejno osvetlitev.

Pametno odklepanje dvoriščnih vrat

Nič več nepotrebnega brskanja po žepih za ključi in iskanja ključavnice v temi. Pametni čitalec prstnih odtisov zagotavlja hitro in zanesljivo prepoznavanje do 80 oseb. Naprava je enostavna za uporabo in omogoča 9 administratorjev. Zaradi radijskega sprejemnika s približno 50m dosega kabli niso potrebni. Poleg tega optični čitalec prstnih odtisov zagotavlja popolno varnost podatkov tudi v primeru izpada električne energije.


Vir: http://www.guardi.at/blog/zaun-abc/e-wie-effiziente-elektronik/

Želim izmero
ograje
Guardi Slovenija
PE Maribor-Starše
Starše 89 L
2205 Starše


tel: 02 688 19 21
gsm: 040 502 999
mail: info@alu-ograje.com
Kako do nas?
Guardi Slovenija, hiter kontakt Prodaja Maribor: 040 199 052
Prodaja Ljubljana: 040 502 999


Delovni čas
Pon - Čet: 8.00 - 17.00
Pet: 8.00 - 15.00
Sobota: po predhodnem dogovoru

Družabna omrežja