Ograje si oglejte v živo

Spletne strani in katalogi so odlični pripomočki za zbiranje informacij. So priročni in preprosto dostopni. Omogočajo nam, da si ogledamo ponudbo izdelkov in primerjamo cene, ne da bi pri tem zapustili varno zavetje našega doma. 

Zakaj obiskati prodajno razstavni salon?

Nakup dvoriščne ograje ali dvoriščnih vrat je naložba, vendar na odločitev o končni izbiri gotovo ne bo vplivala zgolj cena. Kakšen je material ograje na otip, kako se barva sveti na soncu, se dvoriščna vrata res zapirajo gladko in tiho? To so le nekatera od vprašanj, na katera ne bomo dobili odgovora na spletu. Občutek o kakovosti izdelka bomo dobili le v živo in zato je priporočljivo, da pred nakupom nove ograje obiščemo prodajno razstavni salon.

Ponudba izdelkov GUARDI

V našem prodajno razstavnem salonu imamo za vas razstavljene številne modele dvoriščnih ograj, balkonskih ograj in dvoriščnih vrat v različnih barvnih kombinacijah. Poleg tega so vam na ogled nekateri dodatki, kot so poštni nabiralniki, korita za rože, ipd. Izdelke si lahko ogledate, jih primerjate, preizkusite odpiranje vrat in povprašate naše strokovnjake o vsem, kar vsa zanima.

Vabljeni, da se oglasite v našem prodajno razstavnem salonu v Staršah. Veselimo se vašega obiska!

Želim izmero
ograje
Guardi Slovenija
PE Maribor-Starše
Starše 89 L
2205 Starše


tel: 02 688 19 21
gsm: 040 502 999
mail: info@alu-ograje.com
Kako do nas?
Guardi Slovenija, hiter kontakt Prodaja Maribor: 040 199 052
Prodaja Ljubljana: 040 502 999


Delovni čas
Pon - Čet: 8.00 - 17.00
Pet: 8.00 - 15.00
Sobota: po predhodnem dogovoru

Družabna omrežja