fbpx

  • 040 502 999

    info@alu-ograje.com

  • Starše 89 L

    2205 Starše

  • Pon - Pet 8:00 - 16:00

    Sobota po dogovoru.

Milano

GUARDIMilano

DVORIŠČNA OGRAJA MILANO

Ograje iz aluminija

 

Dvoriščne ograje Milano spadajo med tradicionalne ograje sodobnega videza. Narejene so iz aluminija in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo.

Dizajn ograj Milano združuje letve dvoriščnih ograj Merlin in paličice ograj Gloriette. Posebnost dvoriščnih ograj Milano je, da jih je mogoče realizirati v konveksni, konkavni ali ravni izvedbi. V vsakem primeru bo imelo vaše dvorišče zelo eleganten in sodoben videz.

ŽELITE BREZPLAČNO PONUDBO?

ALI

GALERIJA

DVORIŠČNA VRATA MILANO

Dvoriščna vrata iz aluminija

 

Model vrat Milano spada v tradicionalne modele dvoriščnih vrat, vsebuje letev modela Merlin in paličico modela Gloriette.

Izgled dvoriščnih vrat je lahko v konveksni, konkavni ali ravni izvedbi. Narejena so iz aluminija in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

BALKONI MILANO

Alu balkonske in stopniščne ograje

 

Ograja Milano za balkone in stopnišča je tradicionalen model ograje, ki vsebuje letev modela Merlin in paličico modela Gloriette. Narejena je iz aluminija, je trajna rešitev za balkon ali stopnišče vaše hiše, saj ima 15-letno garancijo.

Izgled ograje je lahko v konveksni, konkavni ali ravni izvedbi.

Letvena in palična balkonska ograja Milano predstavlja ekskluziven model moderne ograje, katere posebnost je, da jo je mogoče na različne načine realizirati. Vaš balkon bo imel zelo eleganten in sodoben videz.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

ŽELITE BREZPLAČNO PONUDBO?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content