fbpx

  • 040 502 999

    info@alu-ograje.com

  • Starše 89 L

    2205 Starše

  • Pon - Pet 8:00 - 16:00

    Sobota po dogovoru.

Gloriette

GUARDIGloriette

DVORIŠČNA OGRAJA GLORIETTE

Vertikalne linije, klasika, trajnost

 

Dvoriščne ograje Gloriette spadajo med klasične ograje, kjer se prepleta moderen dizajn in tradicionalen izgled. Privlačijo poglede in zaustavljajo dih. Narejene so iz aluminija in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo.

Ograje Gloriette so palične vertikalne ograje. Njihova prednost je v možnosti izbire različnih oblik polj, zaključkov ter poljubnih barvnih kombinacij.

Različne možnosti omogočajo, da izberete takšen izgled ograje, ki se poda k vaši hiši. Premer palice je 30 mm s standardnim razmakom med palicami 70 mm. Razmak je možno zmanjšati do minimalno 7 mm.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

DVORIŠČNA VRATA GLORIETTE

Dvoriščna alu vrata

 

Vrata Gloriette so model dvoriščnih vrat, kjer se prepleta moderen dizajn in tradicionalen izgled.

15-letna garancija dvoriščnih vrat

Privlačijo poglede in zaustavljajo dih. Narejena so iz aluminija in so trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj imajo 15-letno garancijo. Izbirate lahko med drsnim ali krilnim sistemom izvedbe dvoriščnih vrat.

Posebnost vertikalne izvedbe vrat Gloriette je v možnosti izbire različnih oblik polj, zaključkov ter barv kar omogoča, da izberete stil in izgled, ki se najboljše poda vaši hiši. Premer palice je 30 mm, standardni razmak med palicami je 70 mm, ampak se lahko zmanjša do minimalno 7 mm.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

BALKONI GLORIETTE

Alu balkonska in stopniščna ograja

 

Balkonska ograja Gloriette je model ograje kjer se prepleta moderen dizajn in tradicionalen izgled. Privlači poglede in zaustavlja dih. Narejena je iz aluminija in je trajna rešitev za dvorišče vaše hiše, saj ima 15-letno garancijo.

Posebnost vertikalne balkonske in stopniščne ograje Gloriette je v možnosti izbire različnih oblik polj, zaključkov ter barvnih kombinacij, kar omogoča, da prilagodite ograjo stilu vaše hiše. Premer palice je 30 mm, standardni razmak med palicami pa 70 mm, z možnostjo razmika do minimalno 7 mm.

Vas zanima cena? želite natančnejšo ponudbo?

ALI

GALERIJA

ŽELITE BREZPLAČNO PONUDBO?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content