fbpx

 • 040 502 999

  info@alu-ograje.com

 • Starše 89 L

  2205 Starše

 • Pon - Pet 8:00 - 16:00

  Sobota po dogovoru.

Aktualno Covid-19

GUARDINekategoriziranoAktualno Covid-19

Aktualno Covid-19

10 junija 2020 Posted by tajgr Nekategorizirano

GUARDI Slovenija in COVID-19 aktualne informacije

MI SMO TUKAJ ZA VAS!

V prvi vrsti vas želimo obvestit, da smo v kolektivu GUARDI Slovenija vsi zdravi in da smo vse delovne procese prilagodili tako, da lahko delamo brez večjih motenj naprej, nekateri od doma, drugi prilagojeno na našem sedežu v Staršah. Še naprej smo vam nemoteno na voljo med uradnimi urami, za vse informacije, povpraševanja, pomoč in servis. Na nas se lahko obrnete preko telefona na št. 040 502 999 ali po e-pošti na info@alu-ograje.com 

Spodaj najdete odgovore na nekatera pogosto zastavljena vprašanja. 

 • Ste še vedno odprti?

Nekateri zaposleni v GUARDI Slovenija trenutno delajo od doma, dežurno imamo odprto tudi pisarno v Staršah in smo vam vsak dan v rednih delovnih urah na voljo na telefonski št. 040 502 999, ali po e-pošti na naslovu: info@alu-ograje.com 

 • Ali mi lahko pripravite ponudbo?

Da, seveda. Povpraševanje lahko oddate kadar koli preko kontaktnega obrazca ali preko e-pošte na naslov: info@alu-ograje.com. Za oddajo povpraševanj in dodatne informacije smo vam na voljo tudi na tel. št. 040 502 999.

 • Ali se lahko dogovorim tudi za izmero na objektu?

Ja, seveda. To lahko storite kadar koli preko telefona na št. 040 502 999, preko kontaktnega obrazca ali preko e-pošte na naslov: info@alu-ograje.com. Prodajni tehnik vas bo z veseljem kontaktiral in z njim se boste dogovorili za možen termin. Vsi prodajni tehniki so dobili zaščitne maske in so podučeni o varnostnih ukrepih, kako lahko poteka v teh razmerah varna izmera na objektu, da se držijo varnostne razdalje in dosledno upoštevajo higienske predpise.

 • Kaj se dogaja z mojim že oddanim naročilom?

Guardi proizvodni proces trenutno deluje nemoteno in zaenkrat ni na vidiku nobenih zamud. Tudi dobave do nas v Slovenijo so zaenkrat nemotene.

 • Ali bo moja ograja, dobavljena v roku?

Dobavni roki so zaenkrat ostali nespremenjeni in tudi dobave do nas v Slovenijo so zaenkrat nemotene. Termin montaže bomo z vsako stranko dorekli individualno in se seveda glede na okoliščine prilagodili naročniku, v kolikor v danem terminu ne bo želel izvedbe montaže. V kolikor bo prišlo do kakršnih koli sprememb vas bomo kontaktirali po telefonu ali po e-pošti.

 • Nisem prepričan, ali bi se glede na trenutne razmere odločil za naročilo in vplačilo avansa.

GUARDI obstaja že več kot 20 let, naše uradno predstavništvo GUARDI Slovenija letos vstopa v 14. leto, več kot uspešnega sodelovanja in delovanja na slovenskem tržišču. V preteklem letu je GUARDI Slovenija prejel tudi prestižno nagrado najboljšega GUARDI izvoznega partnerja. Prepričani smo, da bomo tako nadaljevali tudi nadaljnjih 20 let in še več. Seveda razumemo vašo skrb in negotovost, vendar vas lahko obvestimo, da trenutno pri proizvodnji in dobavi ni nobenega ozkega grla. Mogoče je, da bodo dobavni roki v prihodnjih tednih nekoliko daljši vendar za enkrat teče proizvodnja in dobava nemoteno.

Mi smo tukaj za vas! Veselimo se vašega kontakta in seveda predvsem pazite nase in ostanite zdravi.

Ekipa Alu ograje – GUARDI Slovenija

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content